Udtalelser:

Læs artiklen om mig her på side 12-13

FANTASTISK MENNESKE!

Amanda V.

Har haft Linnea gennem hele graviditeten til Rebozo og bækkenbalancering. Simpelthen så fantastisk og vidunderligt. Havde bækkenløsning sidste graviditet og hun har VIRKELIG gjort en stor forskel for mig i denne omgang. Af hjertet tak for dig

Caroline B.

Jeg er vild med Mama doula Linnea. Hun gør mig tryg og skal klart med til fødslen.
REBOZO er så dejligt for den tunge krop, og jeg glæææder mig hver gang vi skal ses.
Hun har styr på sagerne og får mig til at slappe af og føle mig stærk på samme tid. 
En klar anbefaling herfra

Lisbeth Ø.

Jeg gik til doula mama Linnea i uge 38 af min graviditet, med en følelse af pres på mine lunger og ribben.
Jeg var i Linneas kærlige hænder til rebozomassage og behagelig snak, og jeg blev sendt hjem med gode spinning babies øvelser som jeg kunne lave derhjemme.
Resten af dagen mærkede jeg tydeligt en dejlig lethed og dybere vejrtrækning uden at få ondt 🙏
Hun blandede også en dejlig olie til mig med de æteriske olier hun synes jeg havde brug for. Jeg vil nyde duften hver dag, frem til og også under min fødsel, og mindes den ro og omsorg jeg fik – du er “med mig” til min fødsel Linnea
Tusind tak ❤️ 
De varmeste anbefalinger til denne dygtige doula mama!

Roea A.

Jeg var så heldig at som Linneas rejse som doula mama startede var jeg gravid med mit tredje barn.
Jeg er ikke så god til at være gravid og har haft mange gener- men doula mama Linneas støtte, omsorg, blide tryk (akupressur) og ikke mindst REBOZO har gjort det hele lettere at bære!
Jeg vil anbefale alle gravide kvinder at prøve en omgang rebozo, og jeg kan også anbefale at lade Linnea gøre det!
Min datter på 5 år leger nu doula mama og der bliver ikke slækket på hverken omsorg, duftolier, nus eller rebozo- så det har ikke kun været tydeligt for mig!
Til min fødsel vidste doula mama Linnea lige hvornår hun skulle være til stede og hvornår hun skulle træde væk, det betød meget at få støtten når det var nødvendigt/tricks til smertelindring men også at oplevelsen samtidig kunne blive intim for min mand og jeg.
Kamme rocks
Tak

Mallou J.

Jeg er ikke gravid (men har været det to gange), og jeg døjer konstant med spændinger i underlivet og i psoasmusklen, fordi jeg har betændelse i endetarmen, som konstant går op og med. Derfor kontaktede jeg Linnea, efter at jeg i nogle dage havde haft det ekstra slemt og i den grad havde brug for afspænding og egenomsorg. Jeg fik den skønneste Rebozo-massage, som virkelig fik min krop til at give slip. Jeg kunne mærke det på kroppens spændinger og på humøret bagefter – og det kunne min kæreste også 😉 Linnea er nærværende og rolig, og giver en stor del af sig selv, når hun behandler. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg skal hjælpes til at slappe af ❤️

Mette H.

Just the ultimate help and care during pregnancy. Linnea knows exactly how to both give advice as well as how to make your rest in your pregnant body❤️ I highly highly recommend💕

Carla K.