Baby i UK stilling – Behandling:

Har din baby lagt sig godt til rette i UK, så skal vi støtte op om at motivere baby til at rotere til optimal stilling. Balancering af bækkenet er det vigtigste for at baby kan få muligheden for at vende sig med hovedet ned i bækkenet. Kærlig og bevidst motivation af din krop, giver plads til baby kan flytte sig. Det hjælper jeg dig med i forskellige trin:

Spinning babies øvelse.

BOOK din tid her: https://foedselibalance.onlinebooq.dk/

1: Rebozo – Din krop og bækken bliver blidt vugget og strukket med mit rebozo sjal. Det vil skabe plads og blødgøre musklerne i krop og bækkenet.

2: Bækkenbalancering – Efter rebozo vuggen og stræk, skal du ligge omkring 15 minutter på hver side, hvor du bliver lagt godt til rette og i balance, så din krop slapper helt af. Med mine hænder, vil dit bækken blidt blive balanceret med tryk og massage. Især dine baller vil få særlig opmærksomhed, da det er her frustrationer, utryghed og andre uhensigtsmæssige spændinger kan sætter sig. Jeg bruger mine essentielle olier til at hjælpe musklerne til at finde ro og balance. Jeg afslutter med en kort og blid nakke/skulder massage for at booste oxytocin hormonet endnu mere.

3: Efter rebozo og bækkenbalancering, skal du nu af briksen og vi laver nogle forskellige rebozo øvelser på knæ og stående på gulvet. Din krop og dit nervesystem vil elske alt den fokuseret opmærksomhed den får, for at skabe plads til baby.

4: Du vil nu blive introduceret til nogle forskellige Spinning Babies teknikker og øvelser, som du til dels kan lave alene, dog er der en enkelt som forudsætter at der er en anden til stede. Jeg tager gerne billeder med dit kamera, så at du kan se øvelserne når du kommer hjem.

5: Afslutningsvis bliver du sat i en afslappende stilling i 20 minutter, hvor jeg viser dig hvordan du kan bruge den kinesiske teknik til at motivere baby til at vende sig, med urten Moxa.

(behandlingen tager ca. 1,5 time)