Rebozo massage:

Making space for baby.

BOOK din tid her: https://foedselibalance.onlinebooq.dk/

Den gravide krop har det bedst når den er i balance. Rebozo er en optimal tilgang til at skabe balance i bækkenet, og give baby plads til perfekt position.

Efter endt rebozo behandling fortæller kvinderne, at det føler sig lettere, at de har mere plads til baby og at der er mindre pres på kroppen. Når du kommer til rebozo massage, starter vi med en kort snak om hvordan du har det, og om der er specielle hensyn jeg skal tage i forhold til lige præcis din krop. Du skal have behageligt tøj på og jeg skal kunne komme til din nedre del af ryggen og balder. Vi starter med, at du ligger på en madras hvor jeg roligt og blidt vugger og strækker din krop. Efterfølgende skal du på på massagebriksen, hvor jeg balancerer dit bækken med blide tryk og stræk med mine hænder. En kort massage af lænden vil du også få. Afslutningen på massagebriksen er, at du ligger/sidder, så jeg kan komme til dine skuldre og nakke, som får en blid massage. Vi skal nemlig have boostet kærlighedshormonet Oxytocin, så din krop og sind oplever velvære samtidig med at bækkenet er blevet balanceret. Til slut får du endnu to øvelser med rebozo sjalet, som du også kan bruge til din fødsel, som naturlig smertelindring.

Rebozo betyder sjal eller tørklæde på mexikansk. Massage metoden stammer fra mexico og udføres ved hjælp af et vævet sjal/tørklæde.
Rebozo massage skaber balance og afspænding i kroppens muskler. Specielt den store psoas muskel (livets muskel), som hæfter på rygraden, som svøber sig inden om bækkenet og rundt om din livmoder.
Rebozomassage afspænder og blødgør psoas musklen, så dit barn får de mest optimale vilkår for at lægge sig i den bedste stilling til fødslen.  Rebozo bruges også til fødsels modning og som naturlig smertelindring når der arbejdes med veer. Rebozo er med til at booste hormonet oxytocin.
Jeg bruger rebozo sjalet som en forlængelse af mine hænder, til blidt at strække og vugge den gravide krop – fra top til tå.