Om mig:

Jeg er kvinde anno 1969 og mor til to smukke, unge kvinder. Jeg er uddannet socialpædagog og NLP Coach, og har i mange år arbejdet med unge og voksne, der har haft brug for tæt støtte i deres liv.

I maj 2018 blev jeg uddannet og certificeret Doula Mama. At blive Doula var en drøm, som nu er blevet til virkelighed.

Af natur, ønsker jeg at støtte og vejlede hvor der er brug for det. Måske har du lyst til at have din egen personlige fødselspartner før, under eller efter en fødsel, så skal du være hjertelig velkommen til en uforpligtende snak. Så støtter jeg dig/jer i at skabe de optimale vilkår for en tryg vej hen til fødslen af dit barn og den nye familie.

Alle er velkommen hos Doula Linnea.
Ønsker du at føde dit barn på hospitalet, hjemme med kendt jordemoder/privat jordemoder eller syngende på hug i en skov, så er jeg der for dig og din partner. Ønsker du at føde med eller uden medicinsk smertelindring, eller måske planlagt bellybirth (kejsersnit) – det er Jeres valg – jeg er der for dig!
Jeg støtter op om det som du vælger er bedst for dig og din fødsel.
Kernefamilie, solo mor eller regnbuefamilie? Alle er velkommen til et samarbejde med mig <3 
Det vil være mig en ære!

I mit liv som doula, har jeg taget følgende efteruddannelser:

  • Gentle Birth Workshop med CNN Hero – Midwife Ibu Robin Lim (Bali) og Doula Debra Pascali-Bonaro (USA), v. Copenhagen Doulas
  • Fødselsmodning v. Christina Jørgensen
  • Rebozo svøbning v. Christina Jørgensen
  • De fem forløsende flows v. Christina Jørgensen
  • Rebozo 1 via Fødeklinikken MAIA
  • Erfaring med Spinning Babies teknikker

Mine fødselsfortællinger:

Mine børn er født i 1994 og 1998, vaginalt på Hvidovre hospitalet. Det var to meget forskellige graviditeter og fødsler, som har hver deres unikke fortælling.

I min første graviditet og fødsel var jeg overvældet af en stor følelse cocktail: stor kærlighed og glæde, kæmpe ansvar som nu var på vej, om jeg kunne klare en fødsel, hvordan skulle jeg håndtere smerten, hvad nu hvis det blev kejsersnit, hvilke forventninger havde omverden til mig, kunne jeg leve op til at fødsel og moderskab ville være så smukt og fantastisk som veninder og familie havde fortalt om, hvad med indadvendte brystvorter og amning, hvilken barnevogn skal jeg vælge, kvalme der overskygger alt, trussel om for tidlig fødsel og indlæggelse og meget mere. Alt dette imens jeg blev stor og rund, og hvor kærligheden til min barn voksede sig stor og stærk. Fødslen af sund, rask og lille datter tog 11 timer fra første opstarts ve, alt for lange gåture på hospitalsgangene, pudendusblokade, et lille klip og blød sugekop. Så var hun i mine arme. Min anden graviditet og fødsel var også en stor følelses cocktail, med langt mindre frygt og usikkerhed da jeg nu havde gjort mig mine egne erfaringer. Den overvældende kvalme kom igen og var svær at håndtere, den kunne dog spises væk i kort tid ad gangen og jeg blev 22 lækre kilo tungere, og der var plads og ro til at kærligheden voksede på præcis samme måde som sidste gang. Fødslen af endnu en sund, rask, (og på kurven)en normal størrelse datter som tog omkring 4 timer. Jeg var velforberedt med fødeplan i hånden og en viden om at jeg sagtens kunne klare hvad der end måtte komme. Til begge mine fødsler var børnenes far og min søster med. At have en kvinde med, som selv har erfaret fødsler og hvor vi kender hinanden godt, havde stor betydning for mig. Hendes tilstedeværelse var med til at skabe den ro og tryghed som jeg også havde brug for. Og det er skønt at jeg hos hende, altid kan høre fortællingen om dengang da jeg fødte mine børn.

Doula Mama Linnea