Gravid massage

Gravid massage er for dig, som har brug for at få løst op for spændinger i hele kroppen. Du vil opleve en times afslappende behandling, hvor du vil få ro på dit nervesystem. Du vil gå ud ad døren med en følelse af lettelse og ro.

Relax & Enjoy

BOOK din tid her: https://foedselibalance.onlinebooq.dk/

10 GODE GRUNDE TIL AT FÅ MASSAGE I GRAVIDITETEN
Det giver absolut god mening at vælge selvomsorg – specielt i tiden hvor din krop er i sit livs forandring, nemlig skabelsen af en nyt lille liv. Massagen er 60 minutters afspænding, hvor de lange og blide bevægelser vil booste dit oxytocin niveau, som er godt for alle. Der er dog flere gode grunde til at få massage i sin graviditet:

  1. Kontakt til barnet – Gravid massage er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit barn. Allerede inden dit barn er født, vil du her gøre noget godt for jer begge.
  2. Stress reducerende – Gravid massage medvirker til at reducere stress-niveauet, og er derfor en måde at holde din krop og dit barn stressfri under graviditeten.
  3. Hævede fødder og hænder – En nænsom og blid ben massage reducerer væske i fødder og hænder.
  4. God søvn – Du får en dybere og roligere søvn, når du har fået en langsom og behagelig massage.
  5. Kropsbevidsthed – Graviditet er kroppens tid og et godt tidspunkt at få kontakt med din krop. Massage kan lære dig at tolke kroppens signaler til gavn for kontakt til dit barn, graviditet og fødslens forløb.
  6. Bækkensmerter – En del af graviditetsbetingede bækkensmerter kan behandles med specielle massageteknikker, og det er en god ide at modtage gravid massage allerede fra uge 15.
  7. Generelle graviditetsgener – En graviditet kan give kropslige gener. De fleste graviditetsgener kan afhjælpes og lindres med massage.
  8. Graviditets depression – Massage letter depressionen. Det kan være en god ide at finde en massageterapeut, som kan undervise den gravides partner i at give massage. Hyppige og regelmæssige massage kan være med til at ændre en depressiv tilstand. Massage kan indgå i din og din partners måde at forberede jer til fødslen på.
  9. Det har vist sig, at regelmæssige massager den sidste måned op til fødslen påvirker din smertetærskel, så du oplever fødslen mindre smertefuld.
  10. Øget selvværd – Massage, hvor samtale også indgår, kan øger din forståelse og tro på dig selv. Det kan også øger glæden ved livet og graviditeten.

Gravid massage tilbydes hos mig på Amager. Har du brug for at jeg kommer til dig er der et betalingstillæg.