Essential oils – doTERRA

Jeg har forelsket mig i de essentielle olier fra doTERRA!

Jeg er vild med deres renhed og høje potens, men bestemt også at doTERRA er bevidste om bæredygtighed og fællesskab. Jeg elsker at dōTERRA har et tæt samarbejde med bønderne om at bruge naturens egne ressourcer, og deres valg om at skabe et bedre nærmiljø for deres globale samarbejdspartnere. Næsten 100% af olierne er økologiske og CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® essential oils.

Jeg bruger olierne hver dag til at forskønne og øge min livskvalitet. Jeg har en lugtesans som ikke har virket i mange år, men disse olierne kan jeg altid dufte. Hver morgen kommer jeg essentielle olier i min dagcreme, og jeg kan se et tydelig forskel i min huds tekstur og elasticitet. Med olierne i diffuser kan jeg rense luften og skabe en skøn stemning.

I mit doula arbejde ser jeg tydeligt, hvordan olierne bidrager til at mindske fysiske og følelsesmæssige udfordringer. Olierne kan skabe balancen i immunforsvaret, hormon – og nervesystemet.

Jeg er formidler af disse livsændrende olier, og du er hjertelig velkommen til at købe olierne via mig, eller selv blive en del af doTERRA.

Adgang til køb via mig – copy paste: www.mydoterra.com/linneanielsen