Efterfødselsmassage

Efterfødselsmassagen er en blid og omsorgsfuld massage til dig som er nybagte mor eller til dig som bare har brug for 1 times skøn selvomsorg. I din graviditet, fødsel og tiden efter, har din krop været på et meningsfuldt fysisk og energifyldt arbejde, og nu er tiden inde til at du får muligheden for at lande i dig selv, når du modtager efterfødselsmassage.

BOOK din tid her: https://foedselibalance.onlinebooq.dk/

Tag tid til dig selv & tag baby med.

  1. Kontakt til dig selv – Massage er en stund, der giver rum og ro til en dybere kontakt mellem dig og dit centralnervesystem.
  2. Stress reducerende – Massage medvirker til at reducere stress-niveauet.
  3. Hævede fødder og hænder – En nænsom og blid ben massage reducerer væske i fødder og hænder.
  4. God søvn – Du får en dybere og roligere søvn, når du har fået en langsom og behagelig massage.
  5. Kropsbevidsthed – NU er et godt tidspunkt til at mærke efter hvordan din krop har det. Er der signaler som du skal være opmærksom på, og gøre noget ved.
  6. Bækkensmerter – Har du bækkensmerter, så skal det tages alvorligt. Efterfødselsmassagen kan lindre bækkensmerter, og måske skal der tages rebozo i brug for at løsne op for smerter. Jeg henviser meget gerne videre til osteopater m.m., hvis der er behov for det.
  7. Generelle gener – En træt krop kan give kropslige gener. De fleste kropslige gener kan afhjælpes og lindres med massage.
  8. Efterfødselsreaktion / depression – Massage og berøring kan letter depressionen. Det kan være en god ide at finde en massageterapeut, som kan undervise din partner i at give massage. Hyppige og regelmæssige massage kan være med til at ændre en depressiv tilstand. Jeg henviser gerne til massageterapeut og psykoterapeut
  9. Øget selvværd – Massage, hvor samtale også indgår, kan øger din forståelse og tro på dig selv. Det kan også øger glæden ved livet.
  10. Selvomsorg er godt!